In de zomer is de afstand tussen binnen en buiten vaak wat kleiner. De meeste mensen houden hun buitendeur lekker open, zodat ze op elk moment kunnen genieten van het prachtige weer. Helaas brengt dat ook vervelende beestjes naar binnen. Vliegen zijn irritant en kunnen etenswaren bederven, muggen houden je ’s nachts wakker, en wespen veroorzaken bij de meeste mensen een lichte paniek. In plaats van de beesten te bestrijden met vliegenmeppers of zelfs met gif, kun je ze met een goed vliegengordijn eenvoudig buiten de deur houden. Er zijn veel aantrekkelijke en makkelijk te installeren vliegengordijnenen op de markt. Die houden insecten feilloos buiten, zodat jij zonder overlast kunt genieten van de zomer. 

Wat voor vliegengordijnen zijn er op de markt

Online vind je een breed assortiment en moderne vliegengordijnen. Vaak zijn die gemaakt van zachte, maar toch sterke kunststof. Kijk bijvoorbeeld naar een PVC vliegengordijn van flexibele en doorzichtige strengen. Of bestel een geregen gordijn gemaakt van holle PVC buisjes, die in strakke witte, grijze of zwarte tinten zijn uitgevoerd. Wil je juist een levendige afscheiding van je woning? Dan is het goed om te weten dat er blinkende kralen in alle kleuren beschikbaar zijn. De vliegengordijnen die van deze kralen gemaakt zijn, zijn een lust voor het oog. Als je huisdieren en kinderen hebt, dan is het kiezen voor een gordijn van zogenaamde kattenstaarten ook een mogelijkheid. Deze zachte staarten voelen aangenaam om doorheen te lopen. Ze zijn ook gemakkelijk te reinigen door het gordijn te wassen in de wasmachine in een kussensloop.

Online een vliegengordijn bestellen, morgen al in huis

De levertijden voor vliegengordijnen zijn kort. Meestal is het zo dat als je online een gordijn bestelt, dat dat dan morgen al bij jou thuis kan hangen. Bedrijven leveren je bij jouw product een goede instructie om het gordijn passend in te korten, te bevestigen en periodiek te reinigen. Daarmee heb je, behalve een comfortabele tuinbank en lekkere drankjes, alles wat je nodig hebt om zorgeloos van het lekkere weer te genieten.