Woolrich jas

Twee maanden geleden lag je nog in een zwembroek Ralph Lauren, terwijl het nu alweer tijd is, om de zomerkleding weg te stoppen en de winterkleding erbij te halen. Als je erover nadenkt, vliegt de tijd voorbij en is het, voor je het weet, weer tijd om de kerstboom neer te zetten en te versieren. Echter vliegt niet alleen de tijd voorbij, maar kledingtrends ook. Voor velen is het dan ook belangrijk om er goed uit te zien. De ene vindt lente- en zomerkleding leuk en de ander houdt meer van herfst- en winterkleding. De vraag is alleen, welke kleding trend geldt er op dit moment voor de winterkleding?

De winterkleding van tegenwoordig

Er zijn heel wat kledingstukken zoals, de Canada Goose jassen, die je tijdens de winter in de kast moet hebben liggen. Alleen, springen er een paar tussenuit. Denk bijvoorbeeld aan de bekende coltrui. Deze trui heeft een enorme comeback gemaakt sinds de jaren 70. Het is een simpel kledingstuk, dat makkelijk te combineren is en een klassieke look geeft. Daarnaast zijn oversized kledingstukken tegenwoordig helemaal hip, dus het is ook een must om een oversized jas te hebben. Met deze jassen is het mogelijk om veel verschillende stijlen te creëren. Als laatst zijn er de leren handschoenen. Ze zijn vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren en ze gaan jaren mee.

Outfits creëren

Nu je weet welke kledingstukken tegenwoordig een trend zijn voor in de winter, is het misschien een leuk idee om ze te combineren. Sommige kledingstukken passen natuurlijk weer beter bij elkaar, dan andere. Dit valt te proberen, door verschillende looks aan te passen en een beetje te spelen met verschillende stukken kleding. Wie weet creëer jij straks een outfit, waar je helemaal zelfverzekerd van wordt of je komt er juist achter wat je niet samen moet combineren. Als je het niet probeert, dan kom je er nooit achter.